Kreirajte vlastiti miris pomoću našeg novog trenda mirisnog iskustva - Vaš miris, vaš odabir

Stigao je novi trend nanošenja mirisa koji je promijenio način na koji ljudi doživljavaju miris - tehnika koja podiže iskustvo na novi nivo i omogućava vam interakciju s vašim mirisom na potpuno nov način. Odvažan, luksuzan i krajnje jedinstven… Baš kao i vi.

Ovaj novi, inovativni trend omogućava vam da kreirate i personalizirate vlastiti miris. Naučite kako nanijeti miris na drugačiji način uz All or Nothing parfeme – isprobajte pristup bez ograničenja koji će vam pružiti prilliku da se izrazite na svoj, jedinstven način.  

Vi ste jedinstveni
Dizajnirani da naglase vašu ličnost, All or Nothing parfemi kreirani su tako da im gornja nota bude miris vaše kože. Master kreator parfema, Nathalie Lorson, željela je kreirati miris koji će naglasiti vašu jedinstvenu ličnost.

Parfemi

1. All or Nothing ParfEm
Zavodljivi orijentalni parfem kreiran je s notama ekskluzivne vanilije surabsolute. Dolazi u luksuznom pakovanju i predstavlja prvi korak prema vašem jedinstvenom mirisnom doživljaju.

2. All or Nothing Unique Accord #1 perfem 
Senzualni Unique Accord parfem kreiran je s kremastom cvjetnom i mošusnom notom u srcu koja se stapa s vašom kožom. To je drugi korak kojim ćete izraziti svoju jedinstvenost.  

Eksperimentirajte i kreirajte vlastiti miris
Vrijeme je da odbacite dosadašnja pravila – ovo mirisno iskustvo bazira se isključivo na vašim željama. Pomiješajte parfeme i kreirajte miris koji će savršeno odraziti kako se osjećate. A što je najbolje, možete ga promijeniti svaki put kad vam se promijeni raspoloženje…

Želite privući pažnju?
Nanesite intenzivno zavodljivi All or Nothing parfem na zapešća i vrat (i po kosi ako želite) – i pripremite se da očarate sve oko sebe! Možete biti sigurni da će svi pogledi biti upereni u vas.

Želite podići ovo iskustvo na viši nivo?
Ako vas očekuje neka važna prilika ili se samo želite osjećati posebno i uživati u luksuzu, nanesite note All or Nothing Unique Accord #1 parfema povrh All or Nothing parfema kako biste naglasili cijelu mirisnu kompoziciju i dodali joj očaravajuću dubinu.

Osjećate li se više opušteno ili senzualno?
Očaravajući miris Unique Accord parfema zavest će vas svojim senzualnim, toplim notama kad ga nosite samog. Notama koje podsjećaju na toplu kožu i koje se stapaju s mirisom vaše kože, priuštit će vam izuzetno mirisno iskustvo i naglasiti vašu jedinstvenost. Nosite ga samog i nanesite na sve pulsne tačke.

Želite li biti intrigantni?
Ponekad želite biti nepredvidivi, a vaš miris može biti tajni sastojak kojim ćete nekog očarati i zaintrigirati. Nanesite All or Nothing parfem na zapešća i kosu kako biste privukli pažnju. Za jedinstveni preokret, nanesite Unique Accord parfem na vrat i područje iza koljena – to će pružiti neočekivanu dozu zavodljivog mirisa koji ćete podijeliti sa sretnikom koji im se približi.

Dakle, hoćete li živjeti na način ALL IN uz ovaj novi mirisni trend?
Vi odlučujete o tome hoćete li eksperimentisati i personalizirati svoj miris. Usudite se biti jedinstveni uz ovaj novi All or Nothing mirisni koncept – uvijek individualan s namjerom da naglasi vašu jedinstvenost. 

All or Nothing. Vaš miris je vaš potpis.