Praznični poklon koji odgovara SVAČIJEM budžetu

Od malih do bogatih poklona, recite “sretni praznici” uz poseban odabir beauty proizvoda naše urednice Sophie Marinho de Lemos.

JEFTINIJI POKLONI
Ako želite pokazati naklonost prema nekome, ne morate to uraditi skupim poklonima. Na kraju krajeva, ono što je bitno je namjera. Nudimo vam tri odlična poklona kojima možete pokazati da vam je stalo:

Balzam za usne: Osim što je dobar poklon koji se može uvijek koristiti, poklon je i koji je svima potreban. Sa zimom nam stižu i ispucale usne i suhe ruke, a popularni klasik kao što je Tender Care može vam se naći pri ruci cijele godine.

Krema za tuširanje: Tražite poklon koji pruža luksuzni doživljaj, a ne morate zbog njega opljačkati banku? Ugodna krema za tuširanje vas opušta u hektično praznično doba. Jedan od mojih favorita je definitivno Milk & Honey hidratantna krema za tuširanje.

Mirisni dezodorans: Želite nekome pokloniti nešto mirisno, ali niste spremni na kupovinu mirisa? Onda možete razmisliti o kupovini mirisnog dezodoransa! Za muškarce preporučujem North For Men Recharge roll-on dezodorans, a za žene My Destiny dezodorans za tijelo u spreju.

SREDNJE SKUPI POKLONI
Tražite proizvode za ljepotu koji će pokazati da ste se dodatno potrudili, bez da se dovedete do novčane propasti? Onda odaberite jednu od ove tri opcije:

Make-up: Nema vodiča o ljepoti u kojem nema make-upa, ali kupovina ovih proizvoda za druge je teška. Što bolje poznajete osobu kojoj kupujete poklon, bit ćete odvažniji u odabiru jer je veća mogućnost da znate tačno ono što ta osoba želi. Lično, obožavam nove proizvode kolekcije The ONE.

Njega kose: Mnogo novih i uzbudljivih proizvoda za njegu kože se pojavilo u zadnjih nekoliko godina. Olja I maske za kosu su samo neki od primjera odličnih poklona, a ako pogledate moju listu želja, sigurno ćete naći nekoliko Eleo proizvoda na samom vrhu.

Wellness: Svi želimo da su naši voljeni sretni i zdravi. Zbog toga je odlično ako nekome damo pravi Wellness poticaj! Preporučujem da nekome poklonite naš Wellness paket za muškarce ili Wellness paket za žene sa odličnom mješavinom svih esencijalnih hranjivih tvari i antioksidanata.

LUKSUZNI POKLONI
Ako se stvarno želite pokazati i spremni ste nekoga u potpunosti razmaziti, ne možete pogriješiti s jednim od ova tri poklona:

Uređaj za čišćenje kože: Pripremate poklon za nekoga ko jednako voli tehnologiju i ljepotu? Onda je ovo aparat njihovih snova! Naš Skinpro uređaj za čišćenje kože sa četkicom koja se kreće u dvije brzine čisti i masira kožu vašeg lica u isto vrijeme. Nemoguće ga je ne voljeti!

Miris: Minis je najintimniji poklon koji vam je na raspolaganju, a nosite ga svaki dan. Odaberite luksuzan misir kao što je Giordani Gold Essenza za žene ili ikonu sofisticiranosti kao što je Giordani Gold Man toaletna voda za muškarca.

Rutina njege kože: Najbolji poklon iz ponude proizvoda za ljepotu su proizvodi za njegu kože. Set koji ciljano djeluje na određeni problem će uvijek dovesti do najboljih rezultata. Zbog toga vam preporučujem da uključite mlijeko za čišćenje i/ili tonik, kremu za područje oko očiju, serum, dnevnu i noćnu kremu. Kolekcija NovAge je odlična za žene, a muškarci mogu probati našu Arctic Defense tehnologiju kolekcije North for Men.

Tekst: