Sedam aplikacija za ljepotu koje su potrebne svakoj djevojci

Lako je izgubiti se u poplavi mobilnih aplikacija. Toliko ih je da traženje i skidanje one koja nam je zaista potrebna može biti pravi izazov. Kako bismo vam pomogli, odabrali smo naših omiljenih sedam za napredovanje u “igri” ljepote.

1. Mirror

Tijekom onih dana kada zaboravite kod kuće svoje malo ogledalo, “Mirror” će biti vaša odabrana aplikcija. Bolje nego prednja kamera na vašem mobilnom telefonu (obećavamo), koristi poboljšano osvjetljenje kako bi vaš odraz bio jasniji – savršeno za korekciju šminke “u pokretu”.

2. Make-up Wizard

Zahvaljujući aplikaciji Make-up Wizard, ne morate više probati proizvode na koži nadlaktice.  Umjesto toga, ova aplikacija omogućava nanošenje sjenla za oči, maskare, ruževa i drugih proizvoda, jednostavno koristeći kameru mobilnog telefona. Preko  50,000 korisnika za dva meseca ocijenilo je ovu aplikaciju prosječnom ocjenom 4.5!

Korisnici Android operativnog sustava mogu skinuti Makeup Wizard aplikaciju besplatno  ovdje ili preko iTunes-a, takođe besplatno.


3. Sun Coach

Ova sofisticirana mobilna aplikacija dizajnirana je da prognozira UV zračenje u cijelom svijetu. Sve što treba  je unijeti destinaciju za koju želite da provjerite stupanj UV zračenja i aplikacija će vam dati prognozu. Takođe će vam ponuditi savjete u vezi zaštite od sunca!

4. iDrated

Svi znamo da je unošenje dovoljnih količina vode osnovno ako želimo da nam tijelo bude zdravo a koža blistava. Ako imate problem odmjeravanja koliko vode trebate unositi  tijekom dana,  iDrated aplikacija je prava stvar za vas. Ona izračunava koliko vode je točno potrebno vašem organizmu, u odnosu na spol i težinu, a omogućava i da unesete popijene količine kako biste imali evidenciju da li ste ispunili dnevni unos; možete čak postaviti i alarm koji vas upozorava da popijete vodu!

5. Pinterest

Ako nas pitate, nikada ne možete imati “višak” inspiracije. Pinterest vam omogućava uvid u vašu galeriju, a možete i kreirati vlastite “galerije” raspoloženja i dijeliti inspirativne fotografije s društvom. To je sjajno mjesto na kojem možete naći savjete u vezi ljepote i trendova. Pratite Oriflame ovdje.


6. Pedometer

Stručnjaci na području zdravlja preporučuju da dnevno napravimo 10,000 koraka, ali mi prosječno napravimo samo 3000 do 4000 – daleko ispod preporučenog broja! Korištenje aplikacije Pedometer može pomoći u postizanju zadanog cilja prateći potrošnju kalorija, udaljenosti koju prelazite i njihove nagibe – ovo moraju imati ljubitelji welnessa.   

7. BeautyPlus

Za nas, vi ste uvijek lijepi! Ali ukoliko mislite da je vašim selfijima potrebna “dorada”, mi vam preporučujemo aplikaciju BeautyPlus, s preko 70 miliona korisnika širom svijeta. Upotrijebite trikove tako poznate u svijetu blogova – filtere i alate za korigiranje fotografija, koji su dostupni u ovoj besplatnoj aplikaciji. A kada fotku postavite na Instagram, zašto da nas ne “pratite” @oriflame – vidimo se tamo!

 

Tekst: Fotograf: Getty images