Pet urednika dijeli sa vama najbolje savjete koje su ikada dobili!

Kada je ljepota u pitanju, za naše urednike tajni nema – ipak se, radeći ovaj posao, godinama nalaze na izvoru informacija. Uhvatili smo naših pet urednika širom svijeta da nam otkriju najbolje savjete u vezi ljepote koje su ikada dobili – evo šta su imali da kažu!

FÁTIMA DE LACHICA
Latinska Amerika
“Nikada na spavanje ne odlazim sa šminkom na licu. Naučila sm da je veoma važno očistiti lice dva puta dnevno (ujutru i uveče), čak i ako ste se kasno vratili iz provoda ili ste previše umorni. Budimo iskreni, poslije kasnog večernjeg izlaska, želimo samo da uronimo u topli krevet, pa je stoga najbolji savjet koji sam dobila da držim maramice za čišćenje u svom noćnom ormariću– tako mogu da uklonim šminku, nečistoće i masnoću uživajući u opuštajućoj toplini svog kreveta!”

SOPHIA MARINHO DE LEMOS
Sjedište kompanije
“Moja majka je uvijek govorila: “Vodi računa o kosi, ona je kruna slave”; uvijek je vodila računa da njegujem taj dio svoga tijela i bila je u pravu – lijepa kosa, kao i lijepa koža, pruža sliku dobrog zdravlja. Redovno je šišam, održavam svijetle pramenove i tretiram je maskom za kosu jednom sedmično."

SANDRA MARIC
Zapadna Evropa
“Šminker mi je pokazao sjajan način da uvijem trepavice: fenom ugrijem uvijač za trepavice u trajanju od nekoliko sekundi pre nego što njime uvijem trepavice. Ovo omogućava lakše i dugotrajnije uvijanje!”

DEWANTI SUBIJANTORO
Indonezija
“Neko mi je nekada rekao da su sretne djevojke sa “sretnom” kožom najljepše! Zato uvijek ulažem u kvalitetne proizvode za svakodnevnu njegu kože i često se smijem!”

DAMLA AYGUN
Turska
“Moja baka ima savršeno čistu, besprijekornu kožu. Kada sam je pitala u čemu leži tajna takve kože, odgovorila mi je: “Sunce čudesno djeluje na nas, ali je ujedno i naš najveći neprijatelj.” Od tada koristim ZF zaštitu sa visokim faktorom, čak i tokom oblačnih dana.”Tekst: Fotograf: Sanna Franklin