Proslavimo zajedno 25 godina u Bosni i Hercegovini

Katalogom 1 ispraćamo staru i dočekujemo novu 2023. godinu. Upravo u 2023. godini obilježavamo poseban jubilej: 25 godina Oriflame kompanije u Bosni i Hercegovini! Sumirali smo prvih 25 godina i pričali o planovima u ovoj jubilarnoj godini sa Country Managerom Kenanom Begićem.

Naredne godine očekuje nas jedno prelijepo putovanje: sumiranje 25 godina postojanja Oriflame kompanije u Bosni i Hercegovini i proslava ovog sjajnog jubileja. Iza nas je 25 godina ispunjenih mnoštvom uspomena, uspona, padova, pobjeda i izazova, događaja, putovanja i svjetskih destinacija koje smo zajedno obišli, a sve kao rezultat brojnih članova, statusa i novih proizvoda koji obilježe svaku novu Oriflame godinu.

Jedna od najvećih zvijezda svih ovih 25 godina bio je i ostao upravo naš katalog. Pratimo trendove i zajedno sa svijetom oko sebe i mi smo se mijenjali i prilagođavali novom digitalnom dobu. Katalog koji je nekada davno prije mog Oriflame doba izlazio svega par puta godišnje i imao nekoliko stotina proizvoda, danas je jedan od najnaprednijih digitalnih eKataloga sa preko 1000 proizvoda u ponudi svake 3 sedmice. Upravo sa katalogom otvaramo obilježavanje jubilarne 25. godine postojanja: naslovnice kataloga 2023. godine obilježit će logo 25 godina Oriflame u BiH, a od kataloga 1 u svakom katalogu očekuje nas po jedna ponuda posebno kreirana povodom ovog jubileja. Započnimo je odličnom ponudom Giordani Gold kuglica za nijansiranje sa serumom – jednim od bestselera u BiH.

I u narednim godinama u fokusu će biti naša glavna dva proizvoda: poslovna prilika i visokokvalitetni kozmetički proizvodi. Zajedništvo, duh i strast su istine koje živimo sve ove godine i zbog kojih smo izrasli u tako moćnu zajednicu koja postoji sve ove godine.

Zajedno nas do kraja godine čekaju brojna iznenađenja, nagrađivanja i proslave. Ovim putem želim da svima zaželim sretnu novu 2023. godinu u kojoj ćemo nastaviti da ostvarujemo snove – sebi i drugima! Dobro nam došla ova jubilarna 25. godina i neka nam je sretno i narednih 25!
Tekst: Fotograf: Oriflame BiH