Vodič kroz poklone: Savršeni poklon za njega

Praznici su vrijeme darivanja. Ali, najdragocjenije od svega je vrijeme koje provedemo s našim najdražima. Zato, nemojte da vam stres pokvari praznično raspoloženje! Mi smo tu za vas. Ako tražite savršene poklone za najdraže muškarce u vašem životu, nastavite čitati.

Excite Force set
Za sve muškarce u vašem životu koji uživaju u osvježavajućim mirisima koji odišu elegancijom – odaberite Excite Force. Na taj način ćete im pokloniti puno više od mirisa - poklonit ćete im osjećaj samopouzdanja i snage.

 

Eclat Homme set
Čarobni praznični trenuci zazivaju jednako čaroban poklon. A vrhunac elegancije predstavlja Eclat Homme set. Poklonite ovaj set svim muškarcima koji vole profinjene i odvažne mirisne note.

 

Modni dodaci
Poznajete li muškarce koji jako paze na detalje? Ako poznajete - razveselite ih poklonom koji im savršeno odgovara i uz koji će uvijek biti u trendu. Moderna narukvica ili elegantni sat su uvijek dobra ideja. A za one koji više vole praktične poklone - odaberite etui za slušalice ili kozmetiku.

 

NovAge Men set
Najbolji poklon je onaj koji pokazuje koliko dobro poznajete onoga koga darujete. Upravo zato je najbolji poklon za muškarce koji zaista drže do sebe - NovAge Men set za njegu kože. Cjelovita rutina njege u kojoj će moći uživati i nakon praznika.

Tekst: Fotograf: Nadiia Shvydka