Make-up pogodan za online sastanke

Život se u posljednje vrijeme jako promijenio, s provođenjem mnogo vremena na online mreži. I rutina nanošenja make-upa se promijenila iz toga da svijetu pokažete svoj novi izgled, do toga da se više prepustite proizvodima i rješavanju izazova jednodnevnih online sastanaka. To je još uvijek izvrsna prilika da odvojite malo vremena samo za sebe.

Fokusirajte se na područje za nanošenje make-upa koje vam se najviše sviđa, ako je to tekući puder, onda potrošite svoje vrijeme na to, ako su obrve vaša velika ljubav, bavite se obrvama. Svi mi imamo svoju posebnu stvar, zato krenite s njom i pobrinite se da svoj trud uložite na pravi način.

img1.jpg

Pojačajte osnovu

Za online sastanak ne trebate imati kompletan make-up, ali sjajno je ujednačiti ton na licu i istaknuti neka područja rumenilom. Započnite s laganom podlogom (Giordani Gold Divine Touch Cushion tekući puder savršen je za malo ranojutarnjeg luksuza). Prikrijte nedostatke po potrebi (upotrijebite Giordani Gold Master Creation korektor) i pomiješajte. Završite zamahom Giordani Giold pudera u kamenu kako biste se suprotstavili zastrašujućem sjaju ekrana.

Rumenilo je spasitelj u sivim tonovima online ekrana za sastanke. Višee boje oživljava i daje vam zdrav sjaj koji će se primijetiti u video pozivima. Isprobajte Giordani Gold kuglice za nijansiranje u vašoj omiljenoj nijansi i nanesite velikom, mekanom četkom poput Giordani Gold Kabuki četke, za dodatni luksuz.

Savjet profesionalca: Ohrabrite se. Naglasite jagodice za više sjaja.

img2.jpg

Jednostavne oči i obrve

Neka bude jednostavno. Mali naglasak boje na gornjoj liniji trepavica. Odaberite svoju nijansu iz THE ONE Make-up Pro Wet & Dry sjenila za kapke (ako se osjećate hrabro, koristite svjetliju nijansu).

Savjet profesionalca: Ako se osjećate umorno, dodajte svijetliju nijansu sjenila na sredinu oka.

Ispunite svoje obrve THE ONE maskarom za obrve. Završite fantastičnom maskarom za trepavice poput THE ONE Wonder Lash.

 

Ruž za usne uz vaše raspoloženje

Neutralne nijanse su savršene kada je u pitanju nijansa ruža za Zoom pozive. Predlažemo Giordani Gold Iconic ruž za usne, a vi znate koja vam nijansa odgovara. Ili ako je vrijeme za Zoom plesnu zabavu s prijateljicama, zašto ne biste nanijeli jarke nijanse, olovku za usne i sve ostalo.

Savjet profesionalca: Prvo koristite piling za usne kako biste ih okrijepili.

img3.jpg

Pokažite svoje nokte

Vaše ruke će se vidjeti na ekranu, a mi imamo jedan savjet: neka nokti budu u jarkim bojama! Niko neće vidjeti vašu savršenu francusku manikuru, zato odaberite svoju najsmjeliju nijansu laka za nokte (ili još bolje, odaberite onu koju nikada prije niste probali). Ni ovdje se ne trebate brinuti o savršenstvu, male pogreške neće biti vidljive na kameri.

Ovo je nekoliko koraka kako biste ljubitelja make-upa u sebi razveselili u jednom danu razgovora s ekranom računara.