Kako pronaći idealnu teksturu ruža

Odvažne mat boje. Sočni sjaj. Hidratantni balzami. Bez obzira na to da li se spremate za noćni izlazak ili samo želite da osvježite prirodni izgled bez make-upa, broj opcija je neograničen kada je riječ o teksturama proizvoda za usne. Srećom po vas, razlažemo THE ONE formule u brzom vodiču kako biste lakše donijeli odluku. THE ONE ruž za baš svake usne.

VI ŽELITE: Odvažni mat izgled
Ukoliko želite da ostavite utisak, a opet da budete cool bez puno truda, onda ne tražite dalje od mat ruževa. Tajna make-upa Francuskinja, ova prigušena tekstura balansira odvažnu boju – čineći je podjednako pogodnom za kancelariju kao i za noćne izlaske.

Izaberite formulu otpornu na preslikavanje koja ostaje na mjestu kao što je THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix tekući ruž. Ova nova tekuća tekstura donosi odvažnu, baršunastu mat završnicu uz punu udobnost na usnama (to znači da je lagan na usnama i udoban za nošenje dok se kreće s vama!). Ukoliko preferirate klasični vrh ruža, isprobajte originalni THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix tekući ruž. 

 

VI ŽELITE: Sočno sjajne usne
Ako još uvijek niste obratili pažnju na ulja za usne, onda nas pratite! Polubalzam, polusjaj uz savršeni odabir boja; gledajte na ulje za usne kao na unapređeni sjaj za usne. Dobit ćete sav sjaj, ali bez ljepljivog osjećaja, kao i benefite u vidu njege kože. 

Isprobajte THE ONE Spa ulje za usne kako biste pružili usnama raskošni sjaj. Obogaćeno čistim uljem makadamije, najnovijom superhranom za usne, intenzivno hidrira usne sjajnim velom, zatvarajući vlagu kako bi zaštitio i umirio usne pri svakom nanošenju. Svjetlucavog sjaja, ali s udobnošću koja može stati na crtu balzamu, ponovo će vam otkriti ono što mislite da je sjaj! Očekujte zavidno sjajnu završnicu i meke, gipke napućene usne.

 

VI ŽELITE: Glamurozne usne visokog sjaja
Jeste li isprobali već vinil trend? Reč je o usnama visokog sjaja u stilu laka i koje nisu samo sjajne, već su i veoma pigmentovane i izuzetno glamurozne. Zamislite usne koje zahtijevaju pažnju – koje vas tjeraju da zastanete i kažete „Opa!” Volimo da zadržimo bar jednu od ovih tekstura ruževa za usne u našoj kolekciji jer su odličan izbor za brzu transformaciju izgleda iz dnevnog u noćni.

THE ONE Irresistible Touch High Shine ruž, koji klinički dokazano povećava vašu moć privlačnosti, trenutno će vam pružiti dugotrajnu boju visokog sjaja. Kao alternativu, izaberite dodir svjetlucanja za ultimativnu dekadenciju: THE ONE Colour Stylist Super Pout ruž za usne ima ultra-kremastu teksturu sa sitnim, bisernim česticama, a izrađen je sa Instant Plumping tehnologijom da bi vam pružio punu punoću uz sljedeći nivo volumena.

 
 

VI ŽELITE: Rosnu svježinu hidratantne boje
Pigmentovana ulja za usne su vaš proizvod za savršeni izgled bez make-upa. S prozirnim nijansama koje hidriraju vaše usne, ova hidratantna tekstura pruža idealnu količinu jedva primjetne boje – također, ima dodatnu prednost jer se veoma jednostavno nanosi, što ga čini idealnom, laganom opcijom u vidu nježnog sjaja za usne.

Mi volimo THE ONE Lip Spa ulje za usne, hidratantni balzam sa čistom nijansom boje za njegu suhih, ispucalih usana. Osim toga, ima dvostruko jezgro sa prednostima za povećanje i zaštitu usana. 

 
Tekst: