Vaš ljetni make-up izgled otporan na znoj

Vrući ljetni dani su pred nama, a dok uživamo u dugim toplim večerima, možemo prilagoditi naš make-up izgled neizbježnim trenucima u kojima nas zahvati vrućina - a naš make-up je na udaru. Srećom, imamo razne proizvode dizajnirane posebno za otpornost na znojenje.

Ne zaboravite, kao podlogu, uvijek nanijeti dnevnu kremu s visokim ZF – što je najvažnije za ljetnu make-up rutinu.

Oči – Zaštitite make-up od znoja uz ove posebno dizajnirane proizvode

THE ONE In Action maskara je dizajnirana da održi vaše trepavice bujnim tokom vježbanja, pa je prilično sigurno da će odoljeti i ljetnoj vrućini. Otporna na znoj, vodu i razmazivanje, ova maskara će zadržati svoj intenzitet boje, čak i nakon izlaganja vodi. Ljetni make-up za oči, tu je!

THE ONE High Impact olovka za kapke dolazi u 8 uzbudljivih nijansi, vodootporna je i otporna je na razmazivanje, tako da možete eksperimentisati znajući da će proizvod ostati na svom mjestu. Pokušajte kombinovati nekoliko novih nijansi za svjež ljetni dojam.

Usne: Suptilne ili odvažne, pronađite ruž za usne otporan na znoj koji ostaje na mjestu

Ako preferirate suptilan ljetni make-up, učinite to jednostavnim uz toniranje usana THE ONE IN ACTION bojom za usne i obraze. Boja se može koristiti i na usnama i na obrazima i pruža prekrasan osjećaj hlađenja prilikom nanošenja.

Ako želite intenzivniju boju usana, THE ONE Color Unlimited Ultra Fix ruž za usne pruža najbolju postojanost za vruće ljetne dane. S revolucionarnom tehnologijom Ultra Fix, klinički dokazanom za fiksiranje boje 99% na usnama, daje sočne i ultra pigmentirane odvažne mat usne. Ovaj ruž je također vodootporan, pa će ostati na mjestu čak i dok pijete hladno, osvježavajuće piće.

Otkrijte puder dizajniran da odoli znoju, toploti i vlazi

THE ONE Everlasting Sync tekući puder ne samo da dokazano traje do 30 sati (da, dobro ste pročitali!), već je i otporan na znoj i vlagu. Savršen je za vruće dane jer prilagođava vašu kožu nivou vlage u zraku oko vas, zadržava vlagu u suhim okruženjima i upija vlagu u vlažnom okruženju.

Ako želite prozračan završni izgled koji i dalje održava vašu kožu hidratiziranom, THE ONE A-Z krema sadrži nevjerovatnih 10 prednosti.

Sačuvajte svoje rumenilo u prahu za jesenje dane i umjesto toga odlučite se za kremasti stik za naglašavanje kontura lica. Birajte između highlightera ili nijansi rumenila kako biste upotpunili svoj izgled s ovom bojom koja se lako miješa, a koja se može nanositi u pokretu, i na oči i na usne.

Zato, uživajte u toplijim danima i noćima, znajući da imate pravi make-up za bilo koji izgled koji odaberete.