Ugodite sebi na luksuzan način

Luksuz više ne definišu samo visoka cijena i ekskluzivnost. Sada briga o sebi na kvalitetan način mnogo pomaže u postizanju dobrog osjećaja. Jednostavni koraci kojima brinemo o sebi mnogo nam znače. Više nego ikada ranije.

Zašto da sami ne preuzmete brigu o sebi?

Kada se osjećate lepo, izgledate lijepo i spolja, zar ne? Ko nije primijetio sjaj kože nakon dobrog sna ili okrepljujuće joge? Ili čak samo nalet nadahnuća i energije nakon deset dubokih udisaja. Znamo da samopomoć deluje. Šta ako to radimo svo vrijeme? Šta ako bismo svaki dan, bilo da radimo kod kuće ili šetamo šumom, radili sve svrsishodno i usredsređeno i smireno? Dozvoljavate li sebi da uživate u sitnicama svakog dana? Sada, kad smo češće kod kuće, počeli smo da primijećujemo da razlika između rituala i rutine nije ništa više od namjere. A briga o sebi i blagodeti koje nam pruža mogu se utkati u gotovo svaki trenutak.

Biserna ljepota svakog dana

Trenutačno mi je najdraži način da ugodim sebi make-upom. Make-up zbog kojeg izgledam nevjerovatno, čini da se osjećam dobro i pruža mi nešto mnogo više od same ljepote. Trenutak za uživanje. Prijatno iskustvo. Pošto se ovih dana ne dotjerujem često, osjećaj da sam dobro i da izgledam lijepo svaki dan je moj način da svom životu dam dodir luksuza. Upravo sam otkrila novu toniranu hidratantnu Giordani Gold toniranu podlogu s hidratantnim zrncima. I to ne bilo kakvim zrncima. Kada nanesete gel na kožu, zrnca se otvore, a boja unutar njih transformiše nijansu i ton vaše kože, dajući joj zdrav, ujednačen, hidratantni biserni sjaj koji čini da izgledate kao da ste se upravo probudili iz dobrog sna. Još bolje, delikatni aqua-gel ubrizgan je u hijaluronsku kiselinu koja omekšava i zgušnjava, stvara glatku podlogu, tako da vaša podloga ili make-up izgledaju ujednačenije. Potrebno je samo nekoliko minuta, a ja uživam u svakom. Meko mirisna gel-podloga, nježno raspršuje zrnca pod vrhovima prstiju, stvarajući nježni završni izgled i prije nego što sam uopšte počela da nanosim make-up. Ovo je savršen način da započnete dan.