Kako kreirati odvažan mat izgled usana

Pronaći savršenu nijansu ruža za usne je jedno, ali postići da taj ruž traje tokom cijelog dana bez razmazivanja je sasvim druga priča. Pročitajte kako savladati umijeće nošenja odvažne, postojane nijanse ruža za usne.

Odvažni mat izgled usana može promijeniti cijelo vaše lice, zato nije nikakvo čudo da obožavamo ovaj look! Uz ove ruževe ćete postići snažan izgled bez puno truda i u samo nekoliko trenutaka. Niste zadovoljni svojom frizurom? Samo nanesite svijetlu mat nijansu ruža za usne i riješili ste problem.

Ako želite popiti kafu bez ostavljanja traga na šolji ili ukrasti poljubac a da vam se ruž ne preslika na zube, potrebna vam je postojana formulacija koja se neće razmazivati. Pogledajte RUŽEVE ZA USNE KOJI ĆE BITI "ZAKLJUČANI" NA VAŠIM USNAMA, a u isto vrijeme tako kremasti da ih neće isušiti.

Pobrinite se da usne budu pravilno hidratizirane
Piling i hidratacija su odličan početak – potrebno vam je glatko platno da biste kreirali besprijekoran izgled. Učinite to večer prije kao dio vaše make-up rutine kako bi usne imale dovoljno vremena za hidratizaciju.

Preciznost je ključna
Za besprijekoran izgled usana, nemojte preskočiti olovku za usne, jer je to neizostavan dio kreiranja odvažnog izgleda. Nježno držite olovku za usne pri vrhu – to će vam omogućiti veću preciznost. Blagim potezima ocrtajte vanjski rub vaših usana. Ublažite linije kistom ili jagodicom prsta ako je potrebno. Nanesite raskošan sloj vašeg omiljenog  mat RUŽA ZA USNE, pritisnite ih jednu o drugu i ostavite da se osuše.

Zablistajte
Blistavi sjaj kože savršena je suprotnost mat izgledu usana, zato neka ostatak vašeg make-upa izgleda svježe. Nanesite hidratantnu kremu u boji ili prozračni tekući puder, malo rumenila i maskaru. To je sve što vam je potrebno za izgled koji će privlačiti poglede!