Kako zablistati kao zvijezda, u pet jednostavnih koraka!

Dok listate omiljeni časopis za ljepotu ili pregledate Instagram najvjerovatnije ćete čitati o blistavosti. Ali koji je ovaj najnoviji trend ljepote? Predvođena generacijom Z, blistavost podrazumijeva da postanete najbolja verzija sebe, tako da - BLISTAJTE - to je nešto čemu svi težimo! Dakle, ako želite da zablistate kao zvijezda, prihvatite naš sjajni izazov za svoju osnažujuću i blistavu transformaciju.

Neka vaša koža zablista!

Ne može se poreći da je vaša koža jedna od prvih stvari koje ljudi primijećuju, pa je zato blistav ten najjači adut za podizanje samopouzdanja. Priprema kože je neophodna ako želite da vaša koža zablista, a dodavanje seruma u rutinu njege kože može biti tajni eliksir koji vam je potreban. Serumi su supersnažne formulacije koje koži isporučuju koncentrovanu dozu aktivnih sastojaka - a koristi za kožu su višestruke. Da biste zablistali poput zvijezde, odaberite serum koji ciljano hidratizira za trenutačnu  blistavost ili onaj koji pospješuje proizvodnju kolagena kako bi otkrio blistaviju kožu i umanjio bore tokom vremena. Za dodatni sjaj, priuštite sebi brzu masažu lica dok nanosite serum - ne postoji ništa poput masaže lica koja podstiče cirkulaciju krvi i čini vašu kožu blistavijom. I pomaže vam da definišete jagodice, tako da je to pobjedničko rješenje!

 

Nemojte preskočiti H20

Budimo realni. Ljepota počinje iznutra - a u stvarnosti vaša koža odražava vaše cjelokupno zdravlje. Za dugotrajnu zdravu i blistavu kožu, hidratacija je ključna. I kroz njegu kože i kroz unos vode. Dakle, da biste zablistali iznutra, uvjerite se da pijete najmanje 2 litra vode svaki dan.

Savladajte upotrebu hajlajtera kao da pripadate generaciji Z

Za trenutačnu blistavost, vrijeme je da savladate upotrebu hajlajtera kao da pripadate generaciji Z. Kremaste teksture najbolje djeluju ako želite da izgleda prirodno - nanesite na najistaknutije tačke jagodica (i na sva mjesta gdje se odbija svjetlost), koristeći toplinu iz vrhova prstiju da biste izjednačili prelaze, za taj osjećaj osvijetljenosti iznutra. A, ako žudite za bisernim jagodicama, ali imate suhu kožu, radije se odlučite za tekući hajlajter. Pomiješajte malu količinu s tekućom podlogom prije nanošenja na hidratiziranu kožu i budite spremni da zablistate! Ako želite da uživate u glamuru, ne zaboravite da svom tijelu dodate sjaj luksuznom kremom (i da, i ovdje možete umiješati nekoliko kapi tekućeg hajlajtera, posebno kada nanosite preko ključnih kostiju!). I obavezno, dodajte malo sjaja vašim usnama.

Ostavite nezaboravan dojam mirisom

Svaka zvijezda ima svoju tajnu - a zadivljujući parfem može ostaviti nezaboravan dojam mirisom zbog kojeg vaša aura blista! Da biste zračili sjajem pri svakom koraku, odaberite miris koji ima kvalitet zvijezde. Divine Exclusive parfemska voda izrađena je od ekskluzivnog akorda sjajne zvezde (svijetli cvjetovi i drvenasti pačuli) i Long Sillage tehnologije- tehnologije mirisa koja je ostavlja nezaboravan mirisni trag dug preko pet metara! Ovaj dugotrajan dojam predodređen je da se za vama svi okreću, pa ćete blistati u centru pažnje. Sofisticirani miris ima i najglamurozniji dizajn bočice, ukrašen iskričavim Swarovski® kristalima. Zaista ćete se osjećati kao zvijezda svaki put kada posegnete za ovom bočicom.

Pozovite svoje prijatelje

Blistavost je zapravo vaše samopouzdanje. A koji je najbolji način da se osjećate sjajno nego da se okružite sjajnim prijateljima - prijateljima koji vas podstiču na zdrav način života, podržavaju vas u svakom trenutku i nasmijavaju vas, uvijek! Kad se osjećate sretno, zaista BLISTATE. Vaša karizmatična energija ne može a da ne zablista. Zato, pozovite prijatelje na čašicu veselog razgovora, vježbajte, jedite i dobro spavajte i nasmijte se široko! Ako to savladate, smatrajte da je vaš sjajni izazov završen.

Tekst: