Kako uživati u pariškim noćima poput pravih Parižana

Ima nešto tako čarobno u pariškim noćima. Zaslijepljujuća energija ispunjava zrak, dok se uzbudljivo čavrljanje širi iz udobnih bašta pariških kafea, a žamor ispunjava ulice mnoštvom ljudi koji se druže do kasno noć. Otkrijte naše savjete za najbolja mjesta koja možete posjetiti u Parizu noću – plus naše proizvode koje morate imati da biste se osjećali šik, gdje god da vas noć odvede…

Doživite Pariz sa visina bazilike Sacré-Coeur
Nema veće čarolije od pogleda na cijeli grad s visine bazilike Sacré-Coeur koja se nalazi na Monmartru. To je savršen pogled na Pariz, kao sa razglednice, koji ćete prepoznati iz filmova, a osjećaj dok ste na stepeništu čini da se osjećate kao da ste na vrhu svijeta! Dok hodate uzbrdo, obavezno se zaustavite i družite se sa lokalnim umjetnicima u brojnim, veoma prijatnim, malim barovima pored kojih prolazite usput i koji su Oh, très Parisien! da zaista možete osjetiti historiju u njima.

Vaš partner u ljepoti noći:
Pravi parfem zaista može da vas oraspoloži za noćni izlazak, pa izaberite sofisticirani miris koji utjelovljuje privlačnost pariških noći. Ženstveni francuski mirisi uvijek imaju bijeli cvijet koji cvjeta u srcu, dok su mirisi za muškarce kreirani oko kože. Mi volimo Eclat Nuit parfemsku voduza nju jer ima primamljivu snagu bogatog bukea jasmina; za njega jer ima nježne tamne nijanse crne kože koje se zadržavaju kroz noć. Oni kao da donose pojačanu senzualnost Pariza noću u bočici!

 

Družite se sa stanovnicima kvarta Marais
Za pravi pariški doživljaj, idite u moderan kvart Marais. Prošetajte šarmantnim kaldrmama, pronađite udoban kafić gdje možete da sjedite u bašti – i budite spremni da posmatrate ljude do kasno u noć. Društveni život je uzbudljiv, pa ćete se lako pridružiti Parižanima koji lebde između kafića dok noć u Parizu preuzima moć.

Vaš partner u ljepoti noći:
Ništa više ne poručuje: „Noć u Parizu“od crvenog ruža. Jednostavan, klasični crveni ruž za usne je neizostavni noćni make-up Francuskinja – to je proizvod koji mora biti u torbi svake Parižanke! Izaberite ruž koji je kremast pri nanošenju, ali se suši do mat završnice kako bi izgled bio moderan. Trik je da ga nanesete, a zatim da pritisnete vrhovima prstiju da zamaglite ivice… et voilà! Vi ste praktično Parižanka

Pogledajte kako je Ajfelov toranj (La tour Eiffel) sav osvijetljen
Da li ste znali da 20.000 svjetlucavih lampica krasi Ajfelov toranj svake noći? Bez obzira gdje vas noć odvede u Parizu, dočekat će vas sjajni prizori na noćnom nebu – ali vidjeti Ajfelov toranj sav osvijetljen privlačnim ambijentom zaista je nešto posebno. Nije ni čudo što Pariz nazivaju „Gradom svjetlosti“, a tokom noći ima duh kao nijedan drugi.

Vaš partner u ljepoti noći:
Blistava koža je na vrhu liste želja mnogih od nas – jedna želja iz snova koju su Parižanke izgleda usavršile. Koja je njihova tajna? Hidratantna krema. Od malih nogu, Parižanke se uče da brinu o svojoj koži - i možete ih vidjeti kako redovno hrle u francuske drogerije kako bi dopunile zalihe svojih voljenih losiona i krema. One vole rutinu bez imalo muke koja je zasnovana na nauci. Dakle, da bi njihova blistava koža uvijek bila hidrirana, biraju hidratantnu kremu koja sadrži ZF– i ne zaboravljaju hranljivu kremu za ruke!