Make-up za oči pri nošenju maske

Obzirom da mnogi od nas moraju nositi masku kada smo vani, make-up za oči pruža renesansni doživljaj. Koristite ono što imate i možete, zar ne? Pogledajte 3 izgleda make-upa za oči kako biste pokazali da i dalje možete biti make-up kraljica čak i kada nosite masku.

Budite odvažni: Precizan grafički look make-upa za oči pri nošenju maske

Iskoristite ono vrijeme koje ste dobili time što ne morate putovati do posla da uvježbate “precizan grafički look”. Bez obzira odlučite li se za klasični mačji pokret ili želite isprobati podebljanu grafičku liniju, evo nekoliko savjeta za nanošenje make-upa za oči.

Koristite podlogu. Sve je u osnovi, a podloga za sjenilo pruža prednosti kada je preciznost ključna. Ako imate promjene boje kapaka, možete dodati i malo korektora.

Najjednostavniji način za postignete mačji obris je da ga ocrtate i popunite. Odlučite gdje želite ocrtati obris te koristite finu četkicu. Puno je lakše obrisati i ponoviti ako započnete s laganim dodavanjem oblika.

Savjet stručnjaka: Za najbolje rezultate koristite četkicu za olovke kosog vrha

Koristite svijetle nijanse: Svjež izgled make-upa za oči 

Trendovi u boji jednobojnih sjenila u svijetlim nijansama zaista uljepšavaju vaš make-up izgled očiju kada nosite masku. Boja je savršen način da svom danu dodate malo blistavosti a dobit ćete odlične rezultate uz malo truda. Odaberite intenzivnu nijansu, velike trepavice, i spremni ste.

Isprobajte upečatljiv izgled s duboko plavim nijansama. Započnite THE ONE sjenilom u mistično plavoj boji uz gornju liniju trepavica, a zatim ispunite kapak bojom. Na rubovima pažljivo pomiješajte. Zatim nanesite THE ONE vlažno i suho sjenilo u sličnoj nijansi kako bi make-up fiksirali i učinili ga postojanim. Završite maskarom, poput THE ONE Wonder Lash maskare, za savršen make-up očiju kada nosite masku. Sjajna stvar u vezi s ovim izgledom je da je pogodan i za video pozive.

Savjet stručnjaka: Svijetle boje su trenutno u trendu: jorgovan, plava i zelena. Odaberite najintenzivniju boju koja vas oduševljava.

Prirodan izgled: odaberite nijansu za očaravajući suptilan izgled očiju 

Odaberite prirodnu nijansu sjenila za kapke za suptilan izgled make-upa za oči dok nosite masku.

Plave oči sjajno izgledaju uz tamno bež, dok smeđim očima odgovaraju prigušeno zelene nijanse. Zelene oči možete naglasiti suptilnom ljubičastom bojom. Nanesite sjenilo preko cijelog kapka, a zatim nanesite svjetliju nijansu sjenila kako biste istaknuli luk obrva. Obavezno ispunite obrve za definisani izgled make-upa za oči.

Savjet stručnjaka: Koristite svjetliju, svjetlucavu nijansu na sredini kapka kako biste naglasili veličinu očiju.

To što morate nositi masku ne znači da još uvijek ne možete uživati u prednostima make-upa. Zapravo, to može biti prilika za eksperimentisanje s potpuno novim izgledom za koji nikada niste mislili da ćete ga isprobati!