4 savjeta za duge trepavice

Lažne trepavice, ekstenzije trepavica, bojanje - ponekad činimo sve što je moguće da bismo imali savršene trepavice. Ukoliko nemate prirodno duge i guste trepavice pročitajte naše savjete za super duge trepavice.

1. TEMELJITO ČIŠĆENJE 
Kada se radi o odstranjivanju make-upa budite nježni. Izbjegavajte grubo čišćenje jer to može ostaviti dugoročne posljedice. Bilo da pokušavate skinuti vodootpornu maskaru ili samo očistiti lice, pripazite da područje oko očiju čistite doista nježno – vaše će vam trepavice biti zahvalne.


2. DIJETA & VITAMINI
Vaša dijeta utječe na čitavo vaše tijelo, uključujući i trepavice.  Ukoliko je vaša prehrana  raznovrsna  i vaše će trepavice biti lijepe. Dijeta bogata proteinima i one vrste dijeta koje uključuju velike količine vitamina A, C i E će pomoći da vaša koža i kosa budu zdravije. Potpomognite svoju prehranu nadopunom koja sadrži željezo i može spriječiti gubitak kose. Naš je prijedlog NutriComplex za kosu i nokte


3. HIDRATACIJA
Serum za trepavice možda obećava otpornije trepavice, ali isto tako je dozvoljen i balzam za usne. Da, dobro ste nas čuli – balzam za njegu usana. Slobodno na vrhove trepavica, ne na korijen, nanesite malo balzama za usne. Savršeno će ih omekšati i hidratizirati!


4. OBAVEZNI PROIZVOD
Za trenutačno duge trepavice isprobajte Giordani Gold Luscious voluminizirajuću maskaru  koja osigurava trepavice u najboljem izdanju.

Tekst: Fotograf: Shutterstock