Šta nam znači 'čista ljepota'?

Možda čujete mnogo o "čistoj ljepoti" u posljednje vrijeme, ali šta to stvarno znači zavisi od toga s kim razgovarate. Za nas je sve u stvaranju učinkovitih, sigurnih i odgovornih proizvoda!

img-1.jpg

U Oriflameu, naš švedski izbalansirani pristup je odgovor na „čistu ljepotu“ – gdje je svaki proizvod koji razvijemo učinkovit, siguran i odgovoran. Od načina na koji dizajniramo, do načina na koji formuliramo i kreiramo naše kozmetičke proizvode, naš švedski uravnotežen pristup je upravo u srži naše filozofije razvoja proizvoda.

U stvari, pošto dolazimo iz Švedske, vjerujemo u razumijevanje i odgovor na vaše potrebe za ljepotom, kao i njihov uticaj na našu planetu. To je vidljivo u našem izboru i izvoru sastojaka, načinu na koji formuliramo, proizvodimo i distribuiramo naše proizvode, pa čak i u ukupnom uticaju finalnog proizvoda na okoliš.

img-2.jpg 

Zauzimamo uravnotežen pristup prilikom izrade naših formulacija, osiguravajući da svaki sastojak dodaje korist kako proizvodu tako i vama. Vjerujemo da su sastojci koje ne dodajemo u naše formulacije jednako važni kao i oni koje dodajemo. Uvijek uzimamo u obzir vaše zdravlje i sigurnost, kao i uticaj na okoliš i etičnost prilikom odabira naših sastojaka. S našim švedskim uravnoteženim pristupom, ponosni smo što nudimo proizvode koji su učinkoviti, sigurni i odgovorni:

Učinkoviti - uvijek djeluju i ispunjavaju ono što obećavaju

Sigurni - dok djeluju u harmoniji sa vašim tijelom, kožom i umom

Odgovorni – poštuju našu planetu i cjelokupno društvo

Trendovi u ljepoti dolaze i odlaze, ali naš švedski uravnoteženi pristup je tu da ostane. Ljepota koja je djelotvorna, sigurna i odgovorna nije trend. Za nas je to jednostavno način na koji proizvodimo naše proizvode.