Make-up
Početna
Vaš vodič za pronalaženje idealne maskare
Objavljeno: 7.3.2024
U obliku pješčanog sata, zakrivljene i konusnog oblika – uvijek ste se pitali koje su razlike između četkica maskare? Hajde da saznamo! Evo kompletnog vodiča za pronalaženje najbolje maskare za vaše trepavice.
Saznajte više
Četkica maskare konusnog oblika
Trepavice na unutrašnjim i spoljašnjim uglovima oka mogu biti teško dostupne, ali ne i sa četkicom maskare u obliku konusa! Ovaj oblik ravnomjerno pokriva svaku trepavicu i obezbjeđuje dužinu i volumen. Ova četkica je odličan izbor za sve vrste trepavica bilo da su duge ili kratke, rijetke ili guste.
Isprobajte: Giordani Gold Angel Caress Lengthening maskaru
Debela, jako velika četkica maskare
Želite zapaženi volumen i debljinu trepavica? Izaberite maskaru sa velikom četkicom sa gusto zbijenim čekinjama. Ona će obilno zahvatiti formulu maskare i pružiti vam izgled krupnih očiju. Ako imate uvijene i guste trepavice, izbor maskare ovog oblika je savršen za vas.
Isprobajte: The One Tremendous maskaru
Saznajte više
Dugačka, tanka četkica maskare
Imate uvijene, kratke ili tanke trepavice? Onda je tanka četkica savršeni izbor za vas! Pokrit će vaše trepavice od korjena do vrhova, čineći da izgledaju duže, razdvojene i bolje definisane.
Isprobajte: The One Hypnotic Depth Triple Black maskaru
Četkica maskare u obliku pješčanog sata
Zakrivljena četkica maskare u obliku pješčanog sata je dizajnirana da prati oblik vašeg oka i ravnomjerno raspoređuje formulu na svaku trepavicu. Četkica će povećati volumen i dužinu, dajući vam prelijep izgled širom otvorenih očiju. Ako imate rijetke trepavice, ovaj oblik bi trebalo da bude na vrhu vaše liste za kupovinu.
Isprobajte The One Tremendous Fierce maskaru
Saznajte više
Zakrivljena četkica maskare
Sanjate o uvijenim trepavicama? Zakrivljena četkica će vam pomoći da to dostignete. Dizajn će omogućiti podizanje iz korjena i povući trepavice prema gore, stvarajući uvijenost koju ste oduvijek željeli.
Isprobajte: The One In Action Sweat-Proof maskaru
Maskara sa savitljivom drškom
Uživajte u izgledu vještačkih trepavica pomoću maskare sa savitljivom drškom. Ovaj dizajn će olakšati da dospijete do svake trepavice za snažan efekat, momentalni volumen i postojano uvijanje. Imat ćete potpunu kontrolu nad nanošenjem i nećete morati dvaput da premazujete iste trepavice.
Isprobajte: The One False Lashes 360° maskara sa savitljivom drškom
Maskara sa četkicom u obliku češlja
Ako imate kratke, rijetke trepavice, zašto ne biste isprobali četkicu maskare u obliku češlja? Obložit će svaku trepavicu i držati ih maksimalno razmaknutim, pazeći da se ne slijepe. Rezultat će biti prelijepe trepavice prirodnog izgleda.
Isprobajte: The One 5 u 1 Wonder Lash Ultra maskaru
Naručite proizvode iz ovog članka
Giordani Gold Angel Caress maskara za produžavanje trepavica
(712)
Giordani Gold
Giordani Gold Angel Caress maskara za produžavanje trepavica
24,00 KM

Kutak za inspiraciju

Prava nijansa ruža za Dan zaljubljenih
Make-up

Prava nijansa ruža za Dan zaljubljenih

Pronađite najbolju nijansu ruža povodom Dana zaljubljenih.

Pročitaj

Ostale kategorije

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR