Mirisi
Početna
Najbolji mirisi za njega koji pristaju svim stilovima
Objavljeno: 7.3.2024
Koji je najbolji miris za njega? Pa, to zavisi od samog muškarca. Postoji na milione različitih kombinacija mirisa, od klasičnih drvenastih do osvježavajućih citrusnih – čak i cvjetni obrti koji intrigiraju. Ovladavanje umjetnošću koji miris nositi (ili pokloniti!) može se činiti prilično teškim zadatkom. Tu mi nastupamo: pažljivo izrađenim vodičem različitih mirisa za sve prilike, upoznat ćete se sa mirisima koji su vrijedni da se nađu u kolekciji svakog muškarca.
Saznajte više
Possess Absolute Man parfemska voda
Poput skrojenog odijela, odvažni miris ima snagu da ostavi utisak za pamćenje. Savršen za muškarce koji žele da budu primjećeni, intenzitet mirisa parfemske vode ostavlja trajni uticaj – a Possess Absolute Man ispunjava sva očekivanja.
Izrađen za muškarca punog samopouzdanja, začinske eksplozije svježeg crnog bibera stapaju se sa toplim cimetom i bogatom sandalovinom u ovom dinamičnom, drvenastom mirisu. Master kreator mirisa Pierre Guéros vjeruje da miris mora da inspiriše muškarca koji ga nosi, a Possess Absolute Man vas puni snagom i odlučnošću kako biste bili spremni za uspjehe.

Najbolje za: modernog džentlmena

Saznajte više
Debonair Gentlewoods toaletna voda
Nova era mirisa za njega. Kao što master kreator mirisa Benoist Lapouza kaže, „Sada je interesantno vrijeme biti muškarac“. Generacija Z i Milenijalci su pioniri ove transformativne promjene u kulturi. Volimo da to zovemo novim procvatom muškosti – jer konačno sve više i više muškaraca počinje da nosi cvijeće.
Odajući počast velikoj harizmi i višestrukoj prirodi današnjeg savremenog muškarca, Debonair Gentlewoods toaletna voda odbacuje knjiška pravila i ohrabruje muškarce da eksperimentišu s mirisima. Prepuni harizmatičnosti i samouvjerenog karaktera, muževne drvene note nordijske srebrne breze susreću se sa neočekivano smjelom ružom u cvjetnom preokretu – predodređenom da zaintrigira, slično kao i današnji moderni džentlmen. A svestranost toaletne vode čini ovaj miris privlačnim za senzualni izlazak, kao i za svaki dan.
Saznajte više

Najbolje za: ambicioznog preduzetnika

Greater toaletna voda za njega
Nema sumnje da miris ima moć da utiče na to kako se osjećate – zato, za ambiciozne poslovne muškarce među nama, nošenje mirisa koji doslovno motiviše da dosegnete nove visine jeste logičan izbor. Greater toaletna voda osnažena je AuraScent tehnologijom za koju je neuronauka dokazala da budi pozitivne emocije evoluirajućom fuzijom ananasa koji daje energiju, geranijumom i gvajakom koji pomažu da se osjećate puni energije i dobrog raspoloženja tokom čitavog dana.
Parfimer Julien Plos želeo je da stvori hrabar drvenasti miris koji uliva poverenje kod čoveka koji ga nosi: „U srcu mirisa, stvorio sam čist osećaj sa hladećim aromatičnim notama, kao što je geranijum. Ovo daje mirisu oštrinu samopouzdanja. To čini da se osećate samopouzdano, a istovremeno i prijatno i samouvereno.”

Najbolje za: ponosnog oca

Signature Generation toaletna voda za njega
Kada ste otac, prepoznatljivi miris zapravo poprima potpuno novi nivo značenja, a za vašu djecu, on postaje dio onoga što jeste - vrijednosti za koje se zalažete. Uvijek tu, u svakom trenutku, vaš miris će podsvjesno biti inspirativni miris koji oni povezuju sa svojim vječitim herojem.
Kada birate miris za svog oca, želite da pronađete mirisni ekvivalent ambijentalne muzike. Uvijek je tu i radi svoje u pozadini, ali nije previše glasna ili naporna, niti je tiha. Ne možete pogriješiti sa Signature Generation toaletnom vodom za njega. Nazvan novim modernim klasikom, ovaj bezvremenski muški miris ima umirujući osjećaj: snažna veza korjena vetivera i irisa donosi nepokolebljivu dubinu, dok svijetle citrusne note i ružičasti biber daju klasičnu, mirisnu lakoću.

Najbolje za: urbanog istraživača

Venture Unlimited toaletna voda
Ponekad je idealan muški miris onaj koji čini da se osjećate osvježenim i okrepljenim da istražite dan koji je pred vama. Za one koji traže tu svježu atmosferu, citrusne i aromatične toaletne vode nude laganije mirisno iskustvo. To su oni koje možete da nosite iz dana u dan - i uvijek su hit kod mladih, urbanih sugrađana.
„Bila sam inspirisana slobodnim trkačima u gradu i željela sam da stvorim miris koji odražava njihov životni stil“, kaže master kreator mirisa Venture Unlimited toaletne vode Suzi Le Heli. Sa citrusno-zelenim gornjim notama koje daju energetsku svježinu, zajedno sa jasnim, suhim i jakim sirovinama koje odražavaju gradski život, ovaj miris izaziva drugačiji udarac energije.
Naručite proizvode iz ovog članka
Possess Absolute parfemska voda za njega
(37)
Possess
Possess Absolute parfemska voda za njega
69,00 KM
Debonair Gentlewoods toaletna voda
(58)
Debonair
Debonair Gentlewoods toaletna voda
58,00 KM

Kutak za inspiraciju

Pet ženstvenih cvjetnih mirisnih nota i priče o njima
Mirisi

Pet ženstvenih cvjetnih mirisnih nota i priče o njima

Elegantna ili razdragana, nježna ili brižna, senzualna ili strastvena, svaka žena ima svoj jedinstveni ženstveni buke.

Pročitaj

Ostale kategorije

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR