Vaš vodič za pronalaženje idealne maskare za vaše trepavice

U obliku pješčanog sata, zakrivljene i konusnog oblika – uvijek ste se pitali koje su razlike između četkica maskare? Hajde da saznamo! Evo kompletnog vodiča za pronalaženje najbolje maskare za vaše trepavice.

Četkica maskare konusnog oblika
Trepavice na unutrašnjim i spoljašnjim uglovima oka mogu biti teško dostupne, ali ne i sa četkicom maskare u obliku konusa! Ovaj oblik ravnomjerno pokriva svaku trepavicu i obezbjeđuje dužinu i volumen. Ova četkica je odličan izbor za sve vrste trepavica bilo da su duge ili kratke, rijetke ili guste.

Isprobajte: Giordani Gold Angel Caress Lengthening maskaru

Debela, jako velika četkica maskare
Želite zapaženi volumen i debljinu trepavica? Odaberite maskaru s velikom četkicom sa gusto zbijenim dlačicama. Ona će obilno zahvatiti formulu maskare i pružiti vam izgled krupnih očiju. Ako imate uvijene i guste trepavice, izbor maskare ovog oblika je savršen za vas.

Isprobajte: The One Tremendous maskaru

 

Dugačka, tanka četkica maskare
Imate uvijene, kratke ili tanke trepavice? Onda je tanka četkica savršeni izbor za vas! Pokrit će vaše trepavice od korjena do vrhova, čineći da izgledaju duže, razdvojene i bolje definisane.

Isprobajte: The One Hypnotic Depth Triple Black maskaru 

Četkica maskare u obliku pješčanog sata
Zakrivljena četkica maskare u obliku pješčanog sata je dizajnirana da prati oblik vašeg oka i ravnomjerno raspoređuje formulu na svaku trepavicu. Četkica će povećati volumen i dužinu, dajući vam prelijep izgled širom otvorenih očiju. Ako imate rijetke trepavice, ovaj oblik bi trebalo da bude na vrhu vaše liste za kupovinu.

Isprobajte: The One Tremendous Fierce maskaru 

 

Zakrivljena četkica maskare
Sanjate o uvijenim trepavicama? Zakrivljena četkica će vam pomoći da to dostignete. Dizajn će omogućiti podizanje iz korjena i povući trepavice prema gore, stvarajući uvijenost koju ste oduvijek željeli.

Isprobajte: The One In Action vodootoprnu maskaru 

Maskara sa savitljivom drškom
Uživajte u izgledu vještačkih trepavica pomoću maskare sa savitljivom drškom. Ovaj dizajn će olakšati da dospijete do svake trepavice za snažan efekat, momentalni volumen i postojano uvijanje. Imat ćete potpunu kontrolu nad nanošenjem i nećete morati dvaput da premazujete iste trepavice.

Isprobajte: The One False Lashes 360° maskara sa savitljivom drškom 

Maskara sa četkicom u obliku češlja
Ako imate kratke, rijetke trepavice, zašto ne biste isprobali četkicu maskare u obliku češlja? Obložit će svaku trepavicu i držati ih maksimalno razmaknutim, pazeći da se ne slijepe. Rezultat će biti prelijepe trepavice prirodnog izgleda.

Isprobajte: The One 5-in-1 Wonder Lash Ultra Black maskaru