Vrhunski izgled make-upa ovog proljeća

Želite da budete u trendu ovog proljeća? Nastavite da čitate. Sakupili smo neke od make-up izgleda o kojima se najviše pričalo. Nagovještaj: uključuje grunge trend iz 90-ih, neon i mnogo sjaja.

Make-up izgled 1: Soft grunge
Grunge iz 90-ih se vratio! Kako predviđaju modne piste, ovog proljeća ćemo vidjeti povratak smokey tuš za kapke, ruž u nijansi cigle i mat ten. Ovo treba da pruži osjećaj nesavršenosti – što je nesavršeniji, to je bolje! Dakle, nemojte se plašiti i opustite se, preskočite sve sitnice i samo naprijed!

Make-up izgled 2: Sjajne usne
Trend sjajnih usana je još uvijek veoma prisutan i ove godine. Sada takav izgled možete stvoriti i korištenjem hranjivih balzama za usne, ruževa s visokim sjajem i ulja za punoću usana. Vaše usne treba da budu prije svega dobro hidrirane a tek onda će se pokazati u punom sjaju.

 

Make-up izgled 3: Neon i pastelni tonovi
Volite li raznobojni make-up look? Odlično! Zato što je ovo proljeće sve u vidu vatrometa boja – razmislite o svemu, od blještavih neonskih do nježnih pastelnih nijansi. Isprobajte slime zelenu ili fuksia ružičasto sjenilo, ili možda pastelno ljubičastu ili svijetlo plavu. Ništa ne nagovještava proljeće prije nego razdragana paleta svih boja!

Make-up izgled 4: Nezaobilazno rumenilo
Ovog proljeća nastavljamo da se inspirišemo prošlošću! Jedan od najboljih izgleda make-upa kojih želimo da se prisjetimo je povratak draping tehnike za nanošenje rumenila. To je trend iz 70-ih koji uključuje nanošenje omiljenog rumenila na jagodice, sve do sljepoočnica. I slušajte ovo, stvaranjem ovog poteza rumenila u obliku slova C, dobićete iluziju zatezanja lica! Ne može biti bolje od toga, zar ne?

Make-up izgled 5: Svjetlucavi detalji

Svjetlucavi detalji make-upa su sve što želimo na zabavama ove sezone. Stavite šljokice na obrve, cirkone na kapke i jagodice. Bez obzira koju vrstu sjaja izaberete, to će biti izgled make-upa koji će vas staviti u centar pažnje. Jeste li za?

I, da zaključimo! Od vintage tehnika rumenila do disko obrva, trendovi ovog proljeća nude ponešto za svakoga. Možda ste sada čak inspirisani da isprobate nešto novo!