Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Naša priča

Osnovan 1967. od strane dvojice braće i još jednog zajedničkog prijatelja, Oriflame je danas međunarodna kozmetička kompanija direktne prodaje prisutna u preko 60 zemalja svijeta. Široka paleta kvalitetnih, prirodnih, inovativnih švedskih proizvoda put do kranjih potrošača pronalazi preko 3.6 miliona nezavisnih konsultanata. Godišnji promet premašuje 1.5 milijardu eura.

Ko smo mi

Oriflame pruža poslovnu priliku bez premca osobama koje žele početi zarađivati novac od momenta učlanjenja i koje se žele dalje razvijati prema ostvarenju svojih ličnih snova i ambicija, ma koliko one velike bile! Naš poslovni koncept je jedinstven:  - Zaradi novac danas, a svoje snove ostvari sutra™.

Poštivanje ljudi i prirode temelj je našeg operativnog djelovanja i izražen u načinu na koji smo aktivni u društvu i okruženju. Oriflame je humanitorno angažiran kroz brojne aktivnosti širom svijeta. Suosnivači smo World Childhood Foundation - Svjetske fondacije za pomoć ugroženoj djeci. Kompanija je registrirana na štokholmskoj burzi (Nasdaq OMX Nordic Exchange).

Naša tržišta

Oriflame Markets - World map

Kratke činjenice

Sponzorstva

2011. postali smo ponosni sponzori i oficijalna kozmetička kuća za Žensku tensiku asocijaciju (WTA). Od tada, Oriflame i WTA su savršen par! Otkrili smo da su pozitivan i energičan duh jednako važni za WTA teniserke kao i za naše konsultante. Svi oni dijele strast ka ostvarenju vlastitih snova, ispunjenju ličnog potencijala i želji da se zabave! Sponzoriranje WTA je puno više od samog sponzoriranja ženskog tenisa - to je u stvari sponzoriranje unutrašnjeg potencijala svake žene da bude uspješna, lijepa, samouvjerena i sretna.

Kako bi pratli najnovija dešavanja iz svijeta tenisa i čitali više o aktuelnim događajima pridružite nam se na Facebooku – Oriflame WTA Tennis.