Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu
  1. Početna
  2. Centar za podršku korisnicima
  3. Registracija, profil, Oriflame novčanik
  4. Šta je Cashback (iznos koji ide u moj Oriflame novčanik)? - samo za Beauty kupce

Šta je Cashback (iznos koji ide u moj Oriflame novčanik)? - samo za Beauty kupce

Cashback je povrat od vrijednosti kupovine koji se izračunava kao postotak od kataloške cijene i vraća se nazad na vaš korisnički račun (Oriflame novčanik) te se koristi prilikom plaćanja budućih narudžbi. Svaki Beauty kupac dobiva 15% Cashbacka. 

Cashback se automatski koristi prilikom plaćanja narudžbi. Ukupni Cashback koji se koristi za plaćanje jedne narudžbe ne može prelaziti 50% vrijednosti te narudžbe. Ako je skupljeni Cashback veći od 50% vrijednosti narudžbe, prekoračeni iznos bit će spremljen i dostupan za korištenje za buduće narudžbe. Cashback se može iskoristiti tokom kataloga kada je ostvaren, kao i tokom sljedeća 3 kataloga, a ističe na kraju 3. kataloga.
Bit ćete obaviješteni kada ostvarite Cashback ili kada se približi datum nakon kojeg Cashback ističe. 

Cashback ne dobivate na proizvode koji ne nose Bonus bodove; kao što su naknade (troškove dostave), štampani materijali ili uzorci.
Za svoju prvu narudžbu, Beauty kupci dobivaju 15% popusta dobrodošlice, ali, Cashback od te narudžbe i dalje se izračunava na osnovu izvorne, pune kataloške cijene proizvoda. Stanje vašeg Oriflame novčanika možete vidjeti na vašem profilu.