Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu
  1. Početna
  2. Centar za podršku korisnicima
  3. Registracija, profil, Oriflame novčanik
  4. Šta je Program dobrodošlice i kako mogu da učestvujem u njemu?

Šta je Program dobrodošlice i kako mogu da učestvujem u njemu?

Oriflame Program dobrodošlice je specijalna ponuda za nove Beauty kupce i Brend partnere, koji nudi posebne poklone prilikom prve kupovine! Da biste učestvovali u Programu dobrodošlice, pridružite se Oriflameu i pratite ova 3 koraka

Korak 1: Kupite proizvode u vrijednosti od najmanje KM 150,00 u katalogu u kojem ste se registrovali ili sljedećem katalogu i odaberite 1 proizvod vrijednosti do KM 20,00 za samo KM 2,00.
Korak 2: Kupite proizvode u vrijednosti od najmanje KM 150,00 u sljedećem katalogu poslije 1. koraka i odaberite1 proizvod iz kataloga ukupne vrijednosti do KM 30,00 za samo KM 2,00.
Korak 3: Kupite proizvode u vrijednosti od najmanje KM 150,00 u sljedećem katalogu poslije 2.koraka i odaberite 1 proizvod iz kataloga ukupne vrijednosti do KM 50,00 za samo KM 2,00.

Možete dobiti Popust dobrodošlice i kvalifikovati se za Program dobrodošlice samo jednom. To znači da ako ste već dobili Popust dobrodošlice kao Beauty kupac, nećete dobiti još jedan Popust dobrodošlice prilikom nadogradnje naloga u Brend partnera. Također, ne možete ponovo da se kvalifikujete za Program dobrodošlice kada nadogradite nalog u Brend partnera ako ste se već kvalifikovali (ili ste propustili kvalifikaciju) kao Beauty kupac. Međutim, ako ste započeli Program dobrodošlice kao Beauty kupac, ali ga niste završili prije nadogradnje naloga u Brend partnera, možete završiti kvalifikaciju Programa dobrodošlice kao Brend partner. Ako se registrujete u Oriflame direktno kao Brend partner, dobijate i Popust dobrodošlice i možete se kvalifikovati za sve korake Programa dobrodošlice od početka.