Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu
  1. Početna
  2. Centar za podršku korisnicima
  3. Registracija, profil, Oriflame novčanik
  4. Šta je Program dobrodošlice i kako mogu da učestvujem u njemu?

Šta je Program dobrodošlice i kako mogu da učestvujem u njemu?

Oriflame Program dobrodošlice je specijalna ponuda za nove Beauty kupce i Brend partnere, koji nudi posebne poklone prilikom prve kupovine! Da biste učestvovali u Programu dobrodošlice, pridružite se Oriflameu i pratite ova 3 koraka

Korak 1: Kupite proizvode u vrijednosti od najmanje KM 150,00 u katalogu u kojem ste se registrovali ili sljedećem katalogu i odaberite 1 proizvod vrijednosti do KM 20,00 za samo KM 2,00.
Korak 2: Kupite proizvode u vrijednosti od najmanje KM 150,00 u sljedećem katalogu poslije 1. koraka i odaberite1 proizvod iz kataloga ukupne vrijednosti do KM 30,00 za samo KM 2,00.
Korak 3: Kupite proizvode u vrijednosti od najmanje KM 150,00 u sljedećem katalogu poslije 2.koraka i odaberite 1 proizvod iz kataloga ukupne vrijednosti do KM 50,00 za samo KM 2,00.

NARUČITE I OSTVARITE POGODNOSTI!
*Za Program dobrodošlice se možete kvalifikovati samo jednom. Ako ste se već kvalifikovali za Program dobrodošlice kao Beauty kupac, ne možete se ponovo kvalifikovati kada promijenite status u Brend partnera. No, ako ste započeli Program dobrodošlice kao Beauty kupac ali ga niste dovršili prije promjene statusa u Brend partnera, možete dovršiti kvalifikaciju kao Brend partner. Ako kvalifikaciju započnete kao Brend partner, možete se kvalifikovati za Program dobrodošlice od početka.