Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Šta je Popust za pozivanje?

Dobijate lični popust od 10% Popusta za pozivanje* na svaku narudžbu koju naprave prijatelji koji su odlučili prijaviti se za Nagradni program za Beauty kupce ili Brend partnere u vašoj prvoj liniji.

Lični popust za pozivanje dodaje se na vaš korisnički račun (Oriflame novčanik) i koristi se prilikom plaćanja vaših sljedećih narudžbi unutar tekućeg i sljedeća 3 kataloga, do maksimalno 50% popusta na vrijednost narudžbe. Preostali neiskorišteni iznos ostaje u vašem Oriflame novčaniku i možete ga iskoristiti za plaćanje sljedećih narudžbi do isteka roka. Popust za pozivanje se ne može isplatiti.

Za ostvarenje Popusta za pozivanje, podijelite svoj link Ličnog beauty shopa koji možete pronaći nakon prijave na našoj web stranici. Na dnu stranice pronađite ovaj link i podijelite ga s drugima!

 

Stanje vašeg Oriflame novčanika uvijek možete provjeriti OVDJE.

 

*Popust za pozivanje od 10% se izračunava na osnovu neto vrijednosti narudžbe, tj. cijene za kupce umanjene za 20%, primjenjivog PDV-a i drugih poreza. Ne možete dobiti Popust za pozivanje na proizvodima koji ne nose Bonus bodove, kao što su naknade, štampani materijal ili uzorci.