Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Šta je Popust za pozivanje?

Dobijate 10% Popust za pozivanje* na svaku narudžbu koju naprave prijatelji koji su odlučili da se registruju se Nagradni program za Beauty kupce ili Brend partnere.

Lični popust za pozivanje dodaje se na vaš korisnički račun (novčanik) i koristi se prilikom plaćanja vaših narednih narudžbi u toku aktuelnog i sljedeća 3 kataloga, do maksimalno 50% popusta na vrijednost narudžbe. Ako vaš prikupljeni popust za pozivanje i Cashback premašuje 50% vrijednosti vaše narudžbe, višak iznosa će biti sačuvan za buduće narudžbe.

Da biste ostvarili popust za pozivanje, podijelite svoj link Ličnog beauty shopa koji se može naći na vašem nalogu. Idite do dna stranice kako biste pronašli ovaj link i podijelili ga s drugima!

 

Vaši prijatelji također mogu da koriste vaš broj Beauty kupca/Brend partnera tokom registracije u polju „Broj Sponzora“. Ovaj broj možete pronaći na svom nalogu ispod vašeg  imena i prezimena.

Popust za pozivanje se akumulira u Oriflame novčaniku na vašem računu na isti način kao i Cashback. Popust za pozivanje se izdaje čim se uplata za narudžbu potvrdi – što znači da ne morate da čekate zatvaranje kataloga. Možete ga koristiti za narudžbe u aktuelnom katalogu ili tokom naredna 3 kataloga. Popust za pozivanje se ne isplaćuje u gotovini.

Stanje Popusta za pozivanje možete uvijek provjeriti u svom Oriflame novčaniku na SVOM NALOGU.

 

*Popust za pozivanje od 10% se izračunava na osnovu neto vrijednosti narudžbe, tj.  cijene za kupce umanjene za 20%, primjenjivog PDV-a i drugih poreza. Ne možete dobiti Popust za pozivanje na proizvodima koji ne nose Bonus bodove, kao što su naknade, štampani materijal ili uzorci.