Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Kako mogu postati međunarodni Brend partner?

Oriflame nudi Program međunarodnog sponzorstva na tržištima koja posluju po istim principima poslovanja kao Oriflame u Bosni i Hercegovini. Ukoliko ste zainteresovani da širite svoje poslovanje van granica zemlje u kojoj živite, možete da dobijete listu država gdje vaši saradnici i vi možete biti međunarodni sponzori.

Vaša obaveza je da vodite računa o aktivnosti saradnika koji su u vašoj međunarodnoj strukturi.

Na primjer, ukoliko vaš saradnik iz Bosne ima mrežu u Srbiji, i poslije 12 mjeseci neaktivnosti bude terminisan u matičnoj zemlji Bosni, njegova međunarodna mreža u Srbiji (jedan saradnik ili cijela grupa) neće automatski biti prebačen/a na vaš međunarodni broj, kao što to biva u matičnoj zemlji.

Vaša dužnost i obaveza kao Lidera je da na vrijeme prijavite novonastalu situaciju, kako bi reagovali na vrijeme i ne bi gubili dragocjene saradnike.

Za aktiviranje međunarodnog članskog broja, dovoljno je da na web-stranici zatražite međunarodni članski broj za zemlju u kojoj želite da proširite svoje poslovanje.

Prilikom zahtjeva za otvaranje međunarodnog broja, potrebno je odabrati zemlju, a svi ostali lični podaci će biti kopirani iz baze podataka matične zemlje.

Međunarodni članski broj i šifra bit će proslijeđeni na vašu e-mail adresu.

Zarada koju ostvarite na osnovu poslovanja međunarodne mreže, isplaćuje se u matičnoj zemlji sa jednim mjesecom zakašnjenja.

Uslov za isplatu je minimalno 100 bonus bodova lične kupovine u matičnoj zemlji.

U segmentu MOJE POSLOVANJE, nalazi se odjeljak REGRUTOVANJE, a zatim MEĐUNARODNA REGISTRACIJA.