Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Na koji način mogu platiti svoj račun?

Postoji više opcija plaćanja računa.

1. Svoj račun možete platiti pouzećem - direktno kuriru prilikom dostave. U nastavku je objašnjenje kako da odaberete ovaj način plaćanja:

U toku naručivanja u četvrtom koraku PLAĆANJE, odaberite opciju Plaćanje pouzećem:

 

 

 

Odabirom ove opcije, vrijednost narudžbe bit će vam naplaćena od strane kurira na dan isporuke. Plaćanje je omogućeno isključivo gotovinom.

NAPOMENA: Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, u posljednjem koraku prilikom zaključivanja narudžbe, UVIJEK je vidljiv odabrani način plaćanja:

 

Ukoliko niste sami odabrali ovaj način plaćanja, a sistem vam je tako označio, obavezno provjerite da li je prekoračen kreditni limit za naručivanje i u tom slučaju provjerite vrijednost naručenih proizvoda.

2. Plaćanje kreditnim / debitnim karticama. 

Ovom opcijom direktno plaćatena web-stranici. U toku naručivanja u četvrtom koraku PLAĆANJE, odaberite opciju Plaćanjekreditnim/debitnim karticama.

3. Plaćanje računa može biti na odloženo od 14 dana, ukoliko ste predali sve potrebne dokumente kojim se ostvaruje pravo na odloženo plaćanje (kopiju lične karte i popunjeni i potpisani formular za uključenje). Neophodne dokumente je potrebno poslati na e-mail adresu info@oriflame.ba, a Kompanija će nakon provjere odobriti odloženo plaćanje.

Kompanija zadržava pravo da o ovome odluči za svakog pojedinca posebno.

U ovu svrhu odaberite opciju Plaćanje po računu u četvrtom koraku naručivanja:

4. Platite svoj prethodni račun preko naše web-stranice.

Ukoliko želite da platite prethodni račun, možete to uraditi direktno preko naše stranice. Nakon prijave, idite u odjeljak NARUČIVANJA a zatim u Historija narudžbi i pronađite račun koji nije plaćen a želite ga platiti. Kliknite na taj račun kako biste ga odabrali i u novom prozoru otvara se prikaz kao na slici dole i potrebno je da kliknete na PLATI ONLINE. Pratite instrukcije kako bi dovršili plaćanje