Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Rutina

Ne postoji pojedinačni proizvod koji će riješiti sve vaše potrebe za njegu kože. Nakon dnevne njege rutina je od suštinskog značaja za zdravu mladenačku kožu. Najnovije naučno istraživanje pokazuje da vanjski utjecaji kojima je vaša koža redovno izložena, kao što je npr. zagađenje, ubrzavaju starenje kože, tako da će vam briga za vašu kožu na sistematičan način pomoći da duže sačuvate mladenački izgled tena.

Različiti NovAge brendovi su specijalno formulisani za rješavanje specifičnih problema kože i djeluju zajedno sa svakodnevnim rutinama njege. Filozofija koja stoji iza rutine jest da slojevi različite teksture, omogućavaju aktivnim sastojcima da se bolje apsorbuju u koži i da budu zaštićeni. Pored toga, aktivni sastojci u proizvodima su razvijeni tako da djeluju u sinergiji i zato se proizvodi primjenjuju zajedno. Nakon kompletne rutine vaša koža će biti ispravno očišćena, nahranjena i njegovana.
Oriflame rutina za mladenački izgled kože je jednostavna za primjenu, sastoji se od četiri koraka rutine, dizajnirana je da maksimizira efekte vaše njege kože, pruža vam sjajnu kožu u bilo kom dobu. Sve što je potrebno su dvije minute, svakog jutra i večeri, kako bi se osiguralo da vaša koža bude ispravno njegovana i da uživate u optimalnim rezultatima.

1. Čišćenje
Čišćenje je prvi korak i od esencijalnog je značaja jer će vam pomoći da uklonite s kože nataložene mrtve stanice i druge nečistoće. Također, pomaže da se proizvodi bolje apsorbuju kako bi vam dali optimalne rezultate. NovAge sredstva za čišćenje i tonici garantuju vam da će vaša koža biti čista i osvježena.

2. Oči
Koža oko očiju je delikatna i zahtjeva posebnu njegu. Novage kreme za područje oko očiju su bez mirisa i specijalno formulisane da isporučuju naše moćne tehnologije na ovo delikatno područje.

3. Jačanje
NovAge serumi i esencije imaju lagane, svilenkaste formulacije, koje su kreirane tako da se brzo i efikasno apsorbiraju kako bi isporučile naše moćne tehnologije i pomogle u povećanju efekta vaših dnevnih i noćnih krema.

4. Hidratacija
NovAge dnevne i noćne kreme osiguravaju esencijalnu hidrataciju zajedno sa ciljanim tehnologijama protiv starenja. Dnevne kreme osiguravaju dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja, dok noćne kreme pružaju dodatnu njegu dok spavate.