Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Vaš lični beauty savjetnik

Koja je jedna od najvećih prednosti VIP kupaca? Povezivanje s vašim ličnim beauty savjetnikom - Oriflame Brend partnerom koji može odgovoriti na svako vaše pitanje! Naši Brend partneri su zadovoljni korisnici Oriflame proizvoda koji su odlučili promovisati naše proizvode i brend te zajedno s nama izgraditi vlastito poslovanje. Ako ste i vi zainteresovani za poslovnu priliku kliknite ovdje.

Kako to funkcioniše?

Dobijate najbolje savjete

Sada možete zaustaviti beskrajnu online potragu za dobrim beauty savjetima. Vaš lični beauty savjetnik će uvijek iskoristiti svoje lično iskustvo poznavanja naših proizvoda – kao i njege kože i zdravlja – kako bi vam svaki put pružio prave smjernice i savjete.

Odaberite najbolje proizvode

Uz toliko nijansi, karakteristika i prednosti, lako je zbuniti se pri kupovini kozmetičkih proizvoda. Upravo zato kontaktirajte svog ličnog beauty savjetnika kako bi vam preporučio upravo one proizvode koji će vam najbolje odgovarati.

Izgradite predivan odnos

Vaš lični beauty savjetnik je stručnjak za Oriflame proizvode. Sada ga samo trebate upoznati s vašim potrebama i željama. Kako se budete upoznavali, vaš savjetnik će vam moći lakše pomoći da postignete svoje dugoročne ciljeve vezane za ljepotu i zdravlje.

Često postavljana pitanja

Kako se mogu povezati s mojim ličnim beauty savjetnikom?

Šta ako ne želim ličnog beauty savjetnika?

Kako da kupim proizvode koje mi preporuči moj lični beauty savjetnik?

Šta ako već poznajem Oriflame Brend partnera i želim da mi on bude lični beauty savjetnik?