Kakvi su rezultati?

Testirali smo Metamorphosis tekući puder na ženama koje se bore s izazovima poput podočnjaka, finih linija i grube ili nesavršene kože. Ovo su neki od komentara koje smo odmah dobili od korisnica:

“Obožavam kako ovaj tekući puder izgleda na mojoj koži. Pruža mi savršenu mat završnicu, a moja koža izgleda svježe i mladalački."

“Lako sam nanijela tekući puder, nakon čega mi je koža ostala nježna na dodir i prozračna. Puder se održao cijeli dan, a koža mi je bila svježa uz osjećaj prekrivenosti."

METAREACTIVE TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA KONTROLISANJA SJAJA KOŽE

FORMULACIJA BEZ VODE

Kako to postižemo?

Savremena MetaReactive tehnologija reaguje u dodiru s kožom i transformiše tekući puder u baršunastu teksturu u prahu. Morski ekstrakt algi su ručno skupljali posebni ronioci da pomognu održavanje čvrstoće, gipkosti i elasticiteta kože. Tehnologiju kontrolisanja sjaja kože čine nježni lagani upijajući puderi koji pomažu ravnotežu ulja kože tokom dana. Rastegljivi 3D pigmenti pomažu stvaranje ujednačenog tona kože i zamagljuju nesavršenosti kože. Formulacija bez vode pomaže u spajanju još više čestica praha.

ZAPANJUJUĆE PREKRIVANJE KOJE SE MIJENJA ZAJEDNO S VAMA

Pronađi svoju nijansu