1. Početna
  2. Mirisi

NAUKA IZA MOĆI PRIVLAČNOSTI

Zamolili smo dvije poznate kreatorice mirisa da razviju i testiraju miris s jednim jasnim ciljem: Otključati moć privlačnosti na muškarcima. Evo kako su to napravile.

RAZVOJ TAJANSTVENE MOĆI

Dvije vrhunske kreatorice mirisa, Emilie Coppermann i Aliénor Massenet osmislile su miris iza kojeg stoji neuronauka s dokazanom tvrdnjom da pospješuje emocije, pozitivno utiče na mozak te povećava vašu moć privlačnosti prema suprotnom spolu. Glavni sastojak ovog mirisa je akord pasiflore - cvijeta poznatog po stimulirajućem učinku na osjetila.

SARADNJA S NEURONAUKOM

Kako bi osigurali privlačnosti poput magneta, Emilie i Alienor sarađivali su s neuronaučnicima kako bi testirali učinke konačnog proizvoda na muškarce. Testovi su provedeni na tri različita načina - ocjenjivanjem emocionalnih reakcija, aktivnosti mozga i praćenjem oka. Svi rezultati ispitivanja bili su pozitivni i nesporni. Neuronauka je dokazala da izaziva emocije, utiče i poveća moć privlačenja na muškarce - Magnetista dokazano privlači! Moderan i istinski zadivljujući miris koji privlači muškarce i osigurava vam pobjedu u igri privlačnosti.

istinski očaravajući miris