Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Niste kancelarijska osoba? Radite od kuće!

Oriflame je jedna od rijetkih firmi u kojoj možete raditi isključivo od kuće. To je isto kao da vodite vlastiti biznis, ali bez ikakvih ulaganja, što je možda i najstresniji dio takvog poslovanja.

Ipak, ako ste tip osobe koja voli rad s ljudima, ovaj će vam posao savršeno odgovarati. Uvijek će biti prilike za upoznavanjem zanimljivih ljudi i njihovih priča i nikada nije dosadno.

Dodatno, ako volite provoditi vrijeme na Facebooku, bit će vam više nego drago saznati da na ovaj način možete i zaraditi novac od mnogih sati provedenih na internetu.

Već smo ustanovili da ne volite provoditi vrijeme u kancelariji. Šta kažete na prelijepe kafiće, nove restorane u gradu ili opuštanja u parkovima? Možete planirati sastanke gdje god želite i osjećati se ugodno – i vi i vaši klijenti. Ponesite sa sobom Oriflame kataloge, materijale i uzorke i sastanak će vam biti ugodniji. Ako se vi osjećate dobro, veća je mogućnost da se i vaši klijenti osjećaju tako. A ko se to ne osjeća opušteno kada se priča o ljepoti?  

Sve što treba da uradite je da se pripremite i fokusirate na svoj cilj: zaključite posao, a onda otiđite na još jedan odmor! Ili idite u kupovinu! Vi odlučujete, imate mnogo vremena na raspolaganju ako ste efikasni.