Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Zaradite novac

Od dodatnog izvora prihoda do izgradnje samostalnog poslovanja. Vi odlučujete koliko daleko želite ići i koji način života želite ostvariti. Otvaraju vam se prilike za internacionalna putovanja, odlaske na međunarodne konferencije i fantastične nagrade. Sve počinje jednim jednostavnim korakom, postanite dio Oriflamea.

Sanjate li o vlastitom, uspješnom poslovanju?

Sanjate li o prihodu koji vam omogućava da više vremena provedete sa svojim prijateljima i rodbinom? Imate li želju da ostvarite stil života koji vam pruža slobodu, luksuz, nagrade i profesionalna priznanja? Od dodatnog izvora prihoda do izgradnje samostalnog poslovanja. Vi odlučujete koliko daleko želite ići i koji način života želite ostvariti. Sve počinje jednim jednostavnim korakom, postanite dio Oriflamea.

Postoje dva načina da zaradite uz Oriflame!

Preporuka Oriflame proizvoda

Ukoliko uživate u preporučivanju proizvoda možete zaraditi 25% direktnog prihoda na vašim narudžbama. Svake 3 sedmice Oriflame vam donosi novi katalog prepun novih proizvoda i fanatstičnih ponuda koje preporuku proizvoda čine vrlo jednostavnom – samo pokažite katalog.

Zaradite još više pozivajući druge da vam se pridruže

Izgradite vlastiti tim saradnika pozivajući druge da vam se pridruže. Ne samo da ćete dodatno povećati vašu zaradu na taj način nego ćete i razviti vaše poslovne  vještine kroz treninge Oriflame akademije. Vaši saradnici će biti uz vas na svakom koraku pružajući vam podršku na zajedničkom putu ka uspjehu. Dijeleći vaše priče o uspjehu i iskustva s drugima pomoći ćete i njima da ostvare svoje snove kao što ste i vi ostvarili vaše.

Što je veći i uspješniji vaš tim sradnika, to su veći i vaši prihodi.

Mi vas podržavamo na vašem putu – Oriflame akademija

Oriflame i naši lideri vam pružaju kompletnu paletu alata i treninga koji će vam pomoći na putu do uspjeha. Pomoću najnovije online tehnologije imat ćete pristup različitim aplikacijama, alatima i obukama. Na ovaj način imate priliku da pozivate i uključujete druge ljude, kao i da plasirate narudžbe u svakom trenutku i na svakom mjestu. Prisustvom treninzima Oriflame akademiije naučit ćete puno više o našim proizvodima i našoj jedinstvenoj poslovnoj prilici.

Oriflame poslovna prilika vam vaše snove donosi na dohvat ruke – uz minimalne investicije, bez rizika i uz fantastične nagrade. PRIDRUŽITE NAM SE!