Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

IZGLEDAJTE ODLIČNO

Želite li uroniti u nevjerovatni svijet ljepote? Zabaviti se, upoznati nove ljude, dijeliti savjete o ljepoti i probati fantastične nove proizvode.

Rad s Oriflameom pruža vam ovu mogućnost.

Oriflame vam nudi ljepotu inspirisanu snovima, kreiranu u Švedskoj.

Ljepota je puno više od kozmetike. Pomaže vam da izgledate odlično i osjećate se sjajno iznutra uz našu široku paletu proizvoda, od dodataka prehrani do odličnih kozmetičkih proizvoda.

Svake godine Oriflame kreira stotine novih proizvoda. Svake 3 sedmice ćete imati priliku da uživate u novom katalogu prepunom najnovijjih trendova iz svijeta ljepote, naučnih inovacija na polju njege kože i nevjerovatnih ponuda.

U razumijevanju snova ljudi mi pronalazimo inspiraciju da kreiramo još atraktivnije proizvode i iskustvo kupovine koje je prilagođeno vašim potrebama i željama. Svako ima snove i to je razlog zašto imamo tako široku paletu proizvoda za sve generacije i sve potrebe. Oriflame je uvijek jednostavan i zabavan.

Oriflame proizvodi su kreirani u Švedskoj. Naša posvećenost inovacijama, sigurnosti i visokom kvalitetu je ono što nas izdvaja od drugih.

Kliknite ovdje da saznate više o našim proizvodima.