Prikazano 5 od ukupno 5 proizvoda

NOVI ORGANSKI SASTOJCI

U pravu ste, možda to nije čarolija na kakvu smo navikli, ali je stvarno nešto posebno u našoj organskoj mješavini nevjerovatnog čajevca i super sastojka, limete. Zahvaljujući obilju prednosti koje ova kombinacija pruža da bi uklonila prekomjerni sebum i nečistoće, masna koža više nema šanse!

ŠTA JE NOVO?

ORGANSKO ESENCIJALNO ULJE ČAJEVCA ZA ČIŠĆENJE KOŽE

Omiljeno zbog antimikrobnog djelovanja na nesavršenosti kože, poznato je i po sposobnosti smanjenja gubitka vode i poticanja hidratacije.

LEGENDARNA MEKSIČKA LIMETA ZA MAT EFEKAT

Pružit će vašoj koži besprijekoran izgled zahvaljujući matirajućim i tonizirajućim svojstvima. Ručno ubrane limete najveće kvalitete dolaze iz suncem okupane savezne države Colima smještene na pacifičkoj obali Meksika.

ZAŠTO JE TO VAŽNO ZA VAS?

Izvori ekstrakata svih naših glavnih sastojaka su zajamčeno uzgajani, brani i obrađivani bez upotrebe hemikalija. Tako su očuvana izvorna svojstva biljaka te je vaša koža manje izložena svemu što joj jednostavno ne treba. Umjesto toga, dobiva više dobrih stvari - baš kao što je to priroda i željela!

ZA PLANETU

Izvor sastojaka naših Love Nature proizvoda pronalazimo na održivim, organskim farmama te je njihov utiecaj na okolinu smanjen jer se izbjegava uporaba pesticida. Na taj način možemo učinkovitije čuvati naš dragocjeni ekosustav, vodu i tlo!