Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu
0 proizvod(a) u košarici
Bodovi koje možete iskoristiti u

Put ka potpuno održivoj kompaniji

Kao jedna od prvih kompanija koja je koristila biljne ekstrakte u proizvodima za njegu kože, oduvijek smo ciljali na upotrebu proizvoda iz obnovljivih biljnih izvora. Napravili smo veliki napredak, ali pred nama je i dalje dugačak put i mnogo toga što treba da uradimo.

Naš put ka održivosti bit će dug. Ipak, imajući u vidu prirodu i veličinu našeg biznisa, ovo nam omogućava da preuzmemo tu odgovornost i iskoristimo priliku da ostvarimo prave, dugotrajne i pozitivne promjene.Uspješni ljudi

Iskreno nam je stalo da pomažemo ljudima da ostvare svoje ciljeve. Kroz naše zaposlene, Konsultante za ljepotu, saradnike, zajednice u kojima radimo i naše cijenjene korisnike, možemo pomoći ljudima širom svijeta da ostvare uspjeh.  

Sjajni proizvodi

Pomažemo mnogima da osjete ljepotu, samopouzdanje i zdrav život, poštujući prirodu i ljude na svakom koraku. Ovo znači kreiranje proizvoda koji su društveno, etički i ekološki odgovorni.

Napredna planeta

Posvećeni smo kreiranju biznisa koji je ekološki i održiv. Naša strategija se zasniva na jasnom razumijevanju našeg uticaja i dugoročne posvećenosti principima samoodržanja.