Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u košarici
Points to spend in the
  1. Zašto nam treba?
  2. Kozmetički proizvodi
  3. Dodaci
  4. Wellness proizvodi


1. Zašto nam treba?

Šifra serije nam govori kada je proizvod napravljen. Također nam govori ko ga je napravio i gdje. U slučaju problema s kvalitetom proizvoda mi koristimo tu šifru kako bi mogli doći do korijena problema i kako bi mogli zaustaviti eventualnu dalju prodaju neispravnih proizvoda. Zato vas molimo da nam pomognete i priložite šifru serije uz vašu reklamaciju.


2. Kozmetički proizvodi

Šifra serije je kombinacija 4 ili 5 karaktera koji predstavljaju kombinaciju slova i brojeva.Npr: LD7P1. Šifru serije ne treba zamjeniti s datum valjanosti koji se obično nalazi blizu šifre serije. Kako pronaći šifru serije zavisi od pojedinačnog proizvoda i na slici ispod možete vidjeti neke od primjera gdje se ona nalazi.

Batch code

3. Dodaci

Šifra serije je kombinacija 4 ili 6 karaktera koji mogu predstavljati kombinaciju slova i brojeva, npr: 401CA5. Kako pronaći šifru serije zavisi od pojedinačnog proizvoda i na slici ispod možete vidjeti neke od primjera gdje se ona nalazi.

Batch code

4. Wellness proizvodi

Šifra serije je kombinacija  4 do 12 karaktera koji omgu biti slova i brojevi, npr: MA9H5 ili CM91384811Z4. Šifru serije ne treba pomiješati s datum valjanosti koji se obično nalazi blizu. Kako pronaći šifru serije zavisi od pojedinačnog proizvoda i na slici ispod možete vidjete neke od primjera gdje se nona nalazi.

Batch code