Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu
0 proizvod(a) u košarici
Bodovi koje možete iskoristiti u
  1. Zašto nam treba?
  2. Kozmetički proizvodi
  3. Dodaci
  4. Wellness proizvodi


1. Zašto nam treba?

Šifra serije nam govori kada je proizvod napravljen. Također nam govori ko ga je napravio i gdje. U slučaju problema s kvalitetom proizvoda mi koristimo tu šifru kako bi mogli doći do korijena problema i kako bi mogli zaustaviti eventualnu dalju prodaju neispravnih proizvoda. Zato vas molimo da nam pomognete i priložite šifru serije uz vašu reklamaciju.


2. Kozmetički proizvodi

Šifra serije je kombinacija 4 ili 5 karaktera koji predstavljaju kombinaciju slova i brojeva.Npr: LD7P1. Šifru serije ne treba zamjeniti s datum valjanosti koji se obično nalazi blizu šifre serije. Kako pronaći šifru serije zavisi od pojedinačnog proizvoda i na slici ispod možete vidjeti neke od primjera gdje se ona nalazi.

Batch code

3. Dodaci

Šifra serije je kombinacija 4 ili 6 karaktera koji mogu predstavljati kombinaciju slova i brojeva, npr: 401CA5. Kako pronaći šifru serije zavisi od pojedinačnog proizvoda i na slici ispod možete vidjeti neke od primjera gdje se ona nalazi.

Batch code

4. Wellness proizvodi

Šifra serije je kombinacija  4 do 12 karaktera koji omgu biti slova i brojevi, npr: MA9H5 ili CM91384811Z4. Šifru serije ne treba pomiješati s datum valjanosti koji se obično nalazi blizu. Kako pronaći šifru serije zavisi od pojedinačnog proizvoda i na slici ispod možete vidjete neke od primjera gdje se nona nalazi.

Batch code