Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

 

IZJAVA O SIGURNOSTI NARUDŽBI

Dragi Oriflame prijatelju,

Zahvaljujemo što ste član naše zajednice i što ste odabrali naše proizvode u svojoj svakodnevnoj rutini. Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama su nam od najveće važnosti i o tome svakodnevno vodimo računa. Posebno danas nam je glavni prioritet primjena još viših standarda usluge kroz prilagođene procese koji obezbjeđuju vašu sigurnost i udobnost te vam pružaju sve informacije u vezi s preduzetim koracima

Zahtijevamo da se istih visokih standarda pridržavaju svi naši poslovni partneri koji upravljaju  isporukama iz Oriflamea, tako da svaka narudžba sigurno stiže na odredište.

Također, pratimo sve raspoložive zvanične informacije da bismo bili sigurni da ne postoji u bilo kojoj fazi procesa isporuke.

Mi se brinemo da sve vaše narudžbe budu isporučene na vrijeme. Međutim, zbog razloga koji su van naše kontrole, a koji se odnose na kašnjenja u transportu širom svijeta ili ograničenu dostupnost robe, moguće je da će doći do kašnjenja u isporuci.

Vrijeme je dinamično i puno neizvjesnosti, zato je naš cilj da vam osiguramo da se osjećate sigurno sarađujući s nama i da nastavite uživati u svojim omiljenim proizvodima.