Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Uživajte u dodatnom popustu od KM 12,00 na sljedećoj narudžbi!

Oriflame ima sjajan poklon za vas! 🎁

Pridružite se Oriflame svijetu ljepote, naručite za najmanje KM 60,00 u januaru i uživajte u dodatnom popustu od KM 12,00 na vašoj narudžbi u januaru ili februaru.

 

Ponuda se odnosi samo na novoregistrovane Brend partnere u novembru 2020, decembru 2020 i januaru 2021. koji nisu plasirali svoju prvu NARUDŽBU.

 

Registracijom trajno ostvarujete 20% popusta na kataloške cijene, bez obzira na iznos narudžbe!

 

Iznos od najmanje KM 60,00 se ostvaruje naručivanjem proizvoda koji nose Bonus bodove, a može se ostvariti 
kumulativno. Da bi se popust iskoristio, narudžba treba iznositi najmanje KM 12,00 (računaju se samo proizvodi koji nose BB). Popust se iskorištava putem jedne narudžbe proporcionalno po proizvodima koji nose BB do kraja februara pri čemu će BB ostati nepromijenjen, ali će se BV umanjiti za iznos dodatnog popusta. 

 

POČNITE KUPOVINU!

 

 

 Još uvijek se niste registrovali? To možete uraditi OVDJE.

 

Zašto kupovati u Oriflameu?

 

Uvijek 20% popusta na sve naše proizvode!

Plus ekskluzivne nagrade! Pristupite specijalnim ponudama, izvanrednim promocijama i programima sa fantastičnim nagradama.

Rad od kuće

Kod nas imate slobodu da sami birate svoje radno vrijeme, radite gdje želite i uživate u više vremena radeći stvari koje volite.Beauty kompanija

Pronađite nove prijatelje, razmijenite savjete i trikove, posjetite uzbudljive događaje i razvijajte svoje poslovanje sa ljudima koji dijele vaša interesovanja.